Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Projekti "Vodovoda" na čekanju

Iako je bilo najave da će "Vodovod" ove godine povući prvu tranšu od milion evra kredita od  Evropske investicione banke za realizaciju nekoliko kapitalnih projekata u Gradu, član Gradskog veća za finansije Živko Makarić kaže da se na taj novac može računati tek od 2012. godine.

Doktoranti traže manje školarine

Grupa akademaca koji nameravaju da upišu doktorske studije traži od uprave Filozofskog fakulteta u Novom Sadu smanjivanje troškova, nazivajući ih bezobrazno visokim.

FOTO: Maskenbal za Noć veštica u Radio kafeu

Iako se u Srbiji Noć veštica ne slavi na onaj način kako se to radi u nekim zapadnim zemljama,  sa prikupljanjem slatkiša i rezanjem bundeva, stanovnici naše zemlje koriste priliku da se 31. oktobra preobuku u svoju omiljenu masku i ponašaju kako žele bez blama i srama. Novosađani nisu izuzetak.

10 godina pregovora bolji od sekunde rata

Deset godina pregovora su bolji od sekunde rata, a mir je naša zajednička sudbina - osnovne su poruke sastanka Mirovne koalicije ratnih veterana zapadnog Balkana, održanog danas u Novom Sadu.

Nova zamena direktora po partijskoj liniji

Na sednici Skupštine grada imenovana su dva nova direktora gradskih preduzeća umesto dosadašnjih koji su podneli ostavke na te funkcije zbog sukoba interesa i zadržali poslanička mesta u Skupštini Vojvodine.